Waalre – Van Dijklaan 17H

Prijs
€ 550,-
Status
Verhuurd
Oppervlakte perceel
76 m2

FOTO'S

Een representatief bedrijfsgebouw kantoorruimte op de begane grond. Gunstig gesitueerd op bedrijventerrein ‘’t Broek’’ op korte afstand van uitvalswegen A2, A58 en A67.

Metrage:
Vloeroppervlakte (vvo): ca. 55m².

Indeling:
Begane grond: Entree. Hal met meterkast en trapopgang naar eerst verdieping (reeds in gebruik). Toiletruimte. Kantoorruimte.

Kenmerken:
Bouwjaar: ca. 2008
Gestoffeerd. Stucwerk wand- en plafondafwerking, utp-aansluitingen, cv via combi ketel (ca. 2008), volledig geïsoleerd. Hardhouten kozijnen met isolerende beglazing. Voorzien van een energielabel A++!

Servicekosten:
Inclusief jaarlijkse bijdrage beheersvereniging MIDI Center Waalre 2. Huurprijs exclusief GWE (ca. € 105,- ex BTW per maand) en gemeentelijke belastingen gebruiker.

Parkeren:
Parkeren op mandelig terrein.

Ligging en omgeving:
Gunstig gesitueerd op bedrijventerrein ‘’t Broek’’ op korte afstand van uitvalswegen A2, A58 EN A67.

Bereikbaarheid:
Prima met auto, fiets en openbaar vervoer. Eindhoven Airport op korte afstand.

Bestemmingsplan:
Waalre (vastgesteld op 25-06-2013). Bestemming is Bedrijf-2. Toegestaan zijn bedrijven in cat. 2 i.c.m. kantoor en ondergeschikte dienstverlening en/of detailhandel.

Huurvoorwaarden:
Huurbetaling: Per maand vooruit te voldoen.
Servicekosten: Inclusief.
Huurtermijn: In overleg, minimaal 12 maanden.
Huurprijsaanpassing: De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (CPI-alle huishoudens 2006=100).
Huurovereenkomst: ROZ model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (2015).
Huurprijs is exclusief btw en exclusief gemeentelijke belastingen gebruiker.
Zekerheidstelling: Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van twéé maanden huurverplichting.

Btw: Indien huurder niet aan het “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, excl. omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd. Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

PLATTEGRONDEN