Bedrijfsruimten - Janssen Steijlen Makelaars
Neem nu contact met ons op info@janssensteijlen.nl

Bedrijfsruimten

Aanhuur en aankoop bedrijfsruimten

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte, maar weet u niet goed of u wilt kopen of huren? Janssen Steijlen adviseert u graag bij het maken van deze keuze. Heeft u de keuze gemaakt dan gaan wij graag voor u op zoek naar het juiste pand. Wij helpen u met de documentatie, onderhandelingen, vergunningen, contracten en taxatie. Dat scheelt u een hoop geld, tijd en gedoe.

NEEM NU CONTACT MET ONS OP

Verhuur of Verkoop van bedrijfspanden kantoorruimte bedrijfsruimte

Verhuur en verkoop bedrijfsruimten

Janssen Steijlen helpt u graag bij de verkoop of verhuur van uw bedrijfspand. Wij begeleiden u van a tot z met als enig doel; een bevredigend resultaat voor u. Met onze kennis en ervaring bepalen wij de juiste strategie en vraag- of huurprijs voor uw bedrijfspand. Daarnaast zorgen wij voor de fotografie en teksten voor de brochures, advertenties en online- en socialmediacampagnes. In overleg met u bepalen we daarna op welke zakelijke aanbodsites naast Funda in Business wij uw pand plaatsen. Wij handelen de bezichtigingen af en onderhandelen over de koop- of huurcondities. Worden de onderhandelingen succesvol afgesloten dan zorgt Janssen Steijlen voor de verkoop- of verhuurovereenkomst.

Bedrijfsruimten taxeren

Wij taxeren als gecertificeerd taxateurs van bedrijfsobjecten ook graag bedrijfsruimten voor u. U vindt alle informatie op onze pagina Bedrijfsruimte taxeren, klik hier.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een van bovenstaande diensten dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag en geheel vrijblijvend te woord.

Start typing and press Enter to search