Nieuwbouw - Janssen Steijlen Makelaars
Neem nu contact met ons op info@janssensteijlen.nl

Nieuwbouwprojecten verkoop

Lopende nieuwbouwprojecten:

De nieuwe Erven Zilverackers te Veldhoven

Lindehof  Veldhoven-Dorp

Nieuwbouw

Verkoop nieuwbouwproject

Janssen Steijlen begeleidt opdrachtgevers als projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties en aannemers bij de ontwikkeling en verkoop van hun nieuwbouwprojecten. Dit traject zien wij als een nauwe samenwerking en verdelen dit onder in een aantal fasen:

 1. Adviesfase
  Deze fase heeft betrekking tot programma en ontwerp. U kunt hierbij denken aan het adviseren omtrent het woningprogramma, het bepalen van de doelgroep, de architectuur, de prijsstelling, de differentiatie, de staat van afwerking, de plattegronden, de marketingstrategie en de documentatie.
 2. Voorbereiding op de verkoop
  In deze fase starten wij met het opstellen van het marketingplan, het inzetten van de diverse (social)mediakanalen, het aankondigen van start verkoop en/of verhuur, het opstellen en/of beoordelen van de documentatie (brochures, tekeningen, kopersinformatie en technische omschrijving), het inzetten van project-website en/of socialmediacampagnes, het plannen van de verkoopmanifestatie en het inzetten van verkoopplatformen als funda.nl en janssensteijlen.nl.
 3. Verkoopfase
  Hier starten wij met de deelname aan de startmanifestatie, het organiseren van de loting (indien van toepassing), het voeren van verkoopgesprekken met geïnteresseerden, het bijhouden van optielijsten, het opstellen van koop- en aanneemovereenkomsten alsmede toebehoren, het organiseren van informatiedagen, de tussentijdse evaluatiegesprekken en de inzet van aanvullende acties.
 4. After sales-fase
  In deze fase houden wij ons voornamelijk bezig met het informeren van kopers omtrent de bouwvorderingen, meer- en minderwerk gesprekken en het klantonderzoek.

NEEM NU CONTACT MET ONS OP

nvm_makelaar

Wij maken van uw project een succes

Als NVM Woningmarktconsulent is Janssen Steijlen goed voorbereid om samen met u uw plannen tot een succesvolle uitvoering te brengen. Bent u bezig met een project of gaat u er binnenkort een starten en bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner voor de verkoop? Dan bent u bij Janssen Steijlen aan het juiste adres. Bel of mail ons voor meer informatie.

Start typing and press Enter to search