Over ons - Janssen Steijlen Makelaars
Neem nu contact met ons op info@janssensteijlen.nl

mogen wij ons even voorstellen...

Een nieuwe koers

Als het gaat om wonen en werken heeft ieder mens unieke wensen. Het maakt dan niet uit of u wereldburger, starter op de woningmarkt, ondernemer of een vreemde vogel bent. U woont of werkt graag op een eigen nest, dat past bij de omstandigheden en wensen van het moment. Janssen Steijlen, thuis op iedere locatie heeft als doel u hierin te voorzien.

NEEM NU CONTACT MET ONS OP

Jac Janssen & Freek Steijlen

Thuis op iedere locatie

Wij, Jac Janssen en Freek Steijlen, beiden NVM makelaar-taxateur o.g., hebben samen meer dan 50 jaar ervaring in de makelaarsbranche. Voorheen als eigenaren van Janssen Steijlen Lommers Makelaars en Qualitas Bedrijfsmakelaars Veldhoven, maar inmiddels alweer geruime tijd onder het label Janssen Steijlen, thuis op iedere locatie, met kernwaarden die bij onze visie en toekomst passen. Hierdoor kunnen wij volledig op de verkoop- of aankoopwens van de klant inspelen. U kunt bij ons terecht voor zowel de aan- en verkoop van uw woning en uw bedrijfshuisvesting. Alles onder één dak. Dat is wel zo makkelijk.

Zonder de hulp van de dames op kantoor zou dit allemaal onmogelijk zijn. Zij verrichten met veel enthousiasme de diverse dagelijkse kantoorwerkzaamheden en zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Passie, betrokkenheid, authenticiteit, eerlijkheid, uitdaging, avontuur en gastvrijheid zijn onze kernwaarden en vormen het DNA van ons bedrijf. De klant staat bij ons altijd centraal en daarom zijn communicatie, gastvrijheid en een persoonlijke benadering een belangrijke factor als het om klantencontact gaat.

Janssen Steijlen is ook gespecialiseerd in het begeleiden van expats bij hun zoektocht naar een koopwoning of bij de verkoop van de huidige woning. Verder organiseren wij regelmatig voorlichtingsmiddagen en guided bus tours voor hen.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar om ze te beantwoorden.

MISSIE

De missie van Janssen Steijlen is om met onze full-service dienstverlening, in de regio Veldhoven – Eindhoven, gepassioneerd en authentiek meerwaarde te geven aan onze, zowel nationale als internationale, particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

VISIE

Door onze kernwaarden passie, betrokkenheid, authenticiteit, eerlijkheid, avontuurlijk, uitdagend en gastvrijheid constant hoog in het vaandel te houden willen wij dat iedere klant van Janssen Steijlen als ambassadeur van ons kantoor optreedt.

KERNWAARDEN

Dit zijn onze kernwaarden:

  • Passie
  • Betrokkenheid
  • Authenticiteit
  • Eerlijkheid
  • Avontuurlijk
  • Uitdagend
  • Gastvrij

Wandschildering kantoor Janssen Steijlen

Op ons kantoor in Veldhoven hebben wij Studio Giftig een enorme wandschildering, genaamd ‘Bird is the word!’, laten maken. Hierin zijn een drietal mezen en een vink te zien welke onze kernwaarden vertegenwoordigen. Zo is de goudvink zorgzaam en creëert een evenwichtige omgeving. Daarnaast zegt men dat hij betere tijden of succes aankondigt. De kuifmees is zorgzaam en staat voor wijsheid. Zijn neef de koolmees is vrolijk en zorgeloos. Terwijl de sociale staartmees staat voor inventiviteit en gezelschap.

Makelaar / taxateur o.z.
Als gecertificeerd woning- en bedrijfsmakelaar haalt de geboren en getogen Veldhovenaar Jac zijn genoegdoening uit de waardering en het vertrouwen van zijn klanten. De vader van een zoon en een dochter krijgt daarnaast veel energie en voldoening uit de samenwerking met zijn compagnon Freek. Hij houdt van voetbal en is naast actief speler, trainer en jeugdcoach bij Rood-Wit Veldhoven een trouwe PSV- supporter.

Makelaar / taxateur o.z.
Freek is al meer dan twee decennia lang NVM makelaar-taxateur en net als zijn compagnon een groot PSV-supporter. Hij is gespecialiseerd in de aankoop, verkoop, verhuur en taxaties van zowel woningen als bedrijfspanden. Als Freek niet aan het werk is, is hij sportief bezig of te vinden in één van de vele culinaire gelegenheden in en om Eindhoven. Zijn vrouw en drie dochters slokken de rest van zijn vrije tijd op.

Makelaar / taxateur o.z.
Susanne neemt haar klanten niets liever in de arm mee bij het zoeken naar een nieuwe woning of het verkopen van de huidige woning. Als Broker-Agent is zij werkzaam onder de vlag van Janssen Steijlen in de gemeenten Cranendonck en Eindhoven. In haar vrije tijd tennist en golft deze onderneemster graag.

Office Manager
Luna is een sociale meid die graag met mensen in contact komt. Haar interesse in de huizenmarkt is zeer groot, ze wil zich dan ook graag verder ontwikkelen binnen de makelaardij. Naast deze ambities speelt ze volleybal en is ze vaak te vinden in de lokale horeca.

Kandidaat Makelaar / taxateur o.z.
Laurie haalt haar energie uit de volledige begeleiding en persoonlijke aandacht voor haar opdrachtgevers. Of je nu een woning zoekt of je woning wilt verkopen, een zorgeloze samenwerking en het nakomen van afspraken staat bij haar centraal. Daarnaast geniet ze van de momenten met haar gezin en is ze vaak te vinden op de hockeyvelden of tussen de paarden.

Start typing and press Enter to search