Geldrop – Mierloseweg 40

Prijs
€ 950.000,-
Status
Verkocht
Oppervlakte perceel
1.336 m2

FOTO'S

Vrijstaand bedrijfsgebouw met ca. 1.170m² aan vloeroppervlakte, bestaande uit vele flexibel in te delen kantoorunits,
2 bedrijfs-/productieruimtes, buitenterrein met eigen parkeerplaatsen en 3 garageboxen. Aan doorgaande weg richting Mierlo, nabij het centrum van Geldrop met alle denkbare voorzieningen en een goede aansluiting op het wegennet.

Metrages:
Perceeloppervlak: 1.336 m²
Vloeroppervlakte (vvo): ca. 1.170 m²

Indeling:
Begane grond: 3 Parkeerplaatsen aan voorzijde bedrijfsgebouw Centrale entree naar ontvangstruimte met receptiebalie, liftinstallatie, kantine, bedrijfsbar. Diverse representatieve kantoorruimtes, alle voorzien van netwerkaansluiting
Verzorgde toiletgroepen, Technische ruimte met opstelling CV installatie. Hal 1 (magazijn) van circa 140m² met overhead-deur
Hal 2 (werkplaats) van circa 188m² met overhead-deur. Buitenterrein aan achterzijde met afsluitbare elektrische poort. 3 Garageboxen en overdekte fietsenstalling.
1e verdieping: Ca. 10 flexibele kantoorunits, allen voorzien van netwerkaansluiting. Verzorgde toiletgroepen. Kantineruimte en keuken met keukeninrichting in wandopstelling voorzien van koelkast, vaatwasser en combi-magnetron. Wachtkamer en technische ruimte.

Kenmerken:
Bouwjaar: ca. 1991.
Het gebouw is voorzien van dakisolatie, geheel voorzien van dubbelglas. Liftinstallatie aanwezig. Kantoorunits zijn opgebouwd uit flexibele systeemwanden en systeemplafonds. Geheel gestoffeerd. Voldoende krachtstroom, alarminstallatie, videofoon-installatie, koel- en warmtepompsysteem.
Aanvaarding: In overleg beschikbaar, deels verhuurd.

Parkeren:
Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein, 3 aan voorzijde en parkeermogelijkheid op het achterterrein.

Ligging en omgeving:
Aan doorgaande weg richting Mierlo en Eindhoven, nabij het centrum van Geldrop met alle denkbare voorzieningen en een goede aansluiting op het wegennet (A2, A67).

Bereikbaarbaarheid:
Prima middels openbaar vervoer (bushalte en treinstation), fiets en auto.

Bestemmingsplan: Bestemmingsplan Woongebieden Zuid Oost Geldrop. Bedrijven toegestaan in de categorie 1 en 2, met uitzondering van geluidzoneringsplichtige inrichtingen en risicovolle inrichtingen.

PLATTEGRONDEN