Veldhoven – Kleine Vliet 5

Prijs
€ 12.000,-
Status
Verhuurd
Oppervlakte perceel
30.471 m2

FOTO'S

In 2018 gerealiseerde atelierruimte met souterrain, gelegen in een landschappelijke omgeving aan de rand van Veldhoven, in kerkdorp Oerle.

Metrage:
Vloeroppervlakte (vvo): ca. 182m².

Indeling:
Begane grond: Entree. Hal. Atelierruimte met een glazen achterpui met een schitterende kijk op het landschap. De ruimte is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Open keuken met inbouwapparatuur o.a. koelkast, inductiekookplaat, vaatwasser, afzuigkap en voorraadkast. Toiletruimte met inloopdouche. Tweede toiletruimte. Buitenruimte.
Souterrain: Via beide zijden middels een trap te bereiken souterrain, PVC vloerafwerking met vloerverwarming. Toiletruimte. Technische ruimte met opstelling cv-ketel (ca. 2018), unit vloerverwarming en unit WTW.

Kenmerken:
Bouwjaar: ca. 2018.
Stucwerk wand- en plafondafwerking, utp-aansluitingen, cv via combi ketel (ca. 2018) met vloerverwarming, ww middels cv ketel en close-in-boilers. Volledig geïsoleerd. Aluminium kozijnen met isolerende beglazing.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Huurprijs exclusief GWE en gemeentelijke ballingen gebruiker.

Parkeren:
Vijf parkeerplaatsen op eigen terrein.

Ligging en omgeving:
Gelegen aan de rand van Veldhoven in kerkdorp Oerle, aan een doodlopende straat in een groene, landschappelijke omgeving.

Bereikbaarheid:
Prima middels fiets en auto.

Bestemmingsplan:
Buitengebied 2009 (1e herziening en ontwerp herziening Kleine Vliet 3-4, omgevingsvergunning) atelier. Aanvullende informatie op verzoek verkrijgbaar.

Voorwaarden bij huur:
Huurbetaling: Per maand vooruit te voldoen
Huurprijsaanpassing: De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer.
Huurovereenkomst: ROZ model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (2015)
Huurperiode en verlenging: Bespreekbaar, minimale huurperiode 12 maanden.
Ingangsdatum/aanvaarding: Per direct beschikbaar.
Zekerheidstelling: Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van twee maanden huurverplichting.
Geen btw van toepassing.

PLATTEGRONDEN