Son En Breugel – Ekkersrijt 4010

Status
Verhuurd
Oppervlakte perceel
3.723 m2

FOTO'S

NOK offices, een representatief kantoorconcept op zichtlocatie gelegen op bedrijventerrein ”Ekkersrijt” en kantorenpark ”Science Park Eindhoven” in Son en Breugel. Meerdere kantoorunits op de tweede verdieping beschikbaar vanaf ca. 38m2. Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Gesitueerd in de driehoek Best-Eindhoven-Son en op steenworp afstand van de A50, A2 en A58.

Metrage:
Vloeroppervlakte kantoorruimten 2e verdieping(vvo):
Kantoor 1: verhuurd
Kantoor 2: verhuurd
Kantoor 3: ca. 57m2
Kantoor 4: ca. 47m2
Kantoor 5: ca. 38m2
Gemeenschappelijke ruimten: ca. 115m2

Indeling:
Gemeenschappelijke entree op begane grond met intercominstallatie, ontvangsthal met toegang tot lift, trappenhal en invalidentoilet.
Tweede verdieping: overloop met lift en trappenhal en toegang tot NOK offices. Vijf kantoorunits met grote raampartijen en per ruimte voorzien van een luchtbehandelingssysteem. Gescheiden dames- en herentoiletten. Pantry met close-in boiler, koelkast en vaatwasser. Bergruimte. Garderoberuimte.

Kennmerken:
Bouwjaar: ca. 1993.
Aluminium kozijnen met isolerende beglazing. Systeemplafond met LED-inbouwarmaturen, kabelgoten met elektra- en databekabeling, utp-aansluitingen en patchkast.

Aanvaarding: in overleg beschikbaar, per direct mogelijk.

Huurperiode: vanaf 12 maanden, huurperiode bespreekbaar.

Huurprijzen en servicekosten (excl. btw per maand):
Kantoor 1: verhuurd
Kantoor 2: verhuurd
Kantoor 3: € 933,33 huur + € 308,22 servicekosten
Kantoor 4: € 816,67 huur + € 269,69 servicekosten
Kantoor 5: € 711,67 huur + € 235,01 servicekosten

De servicekosten omvatten de kosten voor schoonmaak algemene ruimten, aanwezigheid van internet, het gebruik van de printer en papier, koffie/theehoek, parkeerplaatsen en gas, water en elektra.

Parkeren:
Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein en in de directe omgeving.

Ligging en omgeving:
Gelegen op bedrijventerrein Ekkersrijt, gesitueerd in de driehoek Best-Eindhoven-Son. In de directe omgeving van Meubelplein Ekkersrijt. Bedrijventerrein Ekkersrijt is ruim opgezet met een diversiteit aan nationaal en internationaal opererende bedrijven in onder andere de logistiek, maakindustrie, groothandel/showroom en automotive.

Bereikbaarheid:
Prima met auto en openbaar vervoer. In de directe nabijheid van het snelwegennet, waarbij de op- en afritten van de A2, N2 A58 en A50 op korte afstand gelegen zijn.

Bestemmingsplan:
Ekkersrijt. Enkelbestemming Detailhandel – Perifeer.

Huurvoorwaarden:
Huurbetaling: Per maand vooruit te voldoen
Huurprijsaanpassing: De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (CPI-alle huishoudens 2006=100).
Huurovereenkomst: ROZ model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (2015)

Zekerheidstelling:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van één-drie maanden huurverplichting.

PLATTEGRONDEN