Eindhoven – Visserstraat 18

Prijs
€ 40,-
Status
Verhuurd
Oppervlakte perceel
1.263 m2

FOTO'S

Op kleinschalig bedrijventerrein gelegen, in Oud Woensel nabij Woenselse Markt en Kruisstraat, ruime bedrijfsruimte met showroom (volumineuze detailhandel toegestaan), magazijn en ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Metrage:
Totaal NVO: ca. 741m2, bestaande uit een magazijn va ca. 200m2 (inclusief kantine, toilet en magazijn) en een showroom van ca. 541m2 (inclusief toilet, keuken en kantoor met pantry).

Indeling:
Via de hoofdingang op het parkeerterrein zijn de showroom en magazijn door middel van aparte ingangen te bereiken.
Showroom: zeer ruim opgezet, deels voorzien van rolluiken, systeemplafonds en vloerverwarming. De showroom is voorzien van een keukenblok en twee toiletgroepen.
Directiekantoor. Compleet ingerichte keuken. De kantoorruimte is zowel via de showroom als via het parkeerterrein te bereiken.
Magazijn: te bereiken via de showroom en het parkeerterrein met een elektrische sectionaldeur. Het magazijn biedt toegang tot een aparte werkruimte, kantine met een compleet ingerichte keuken, toiletgroep en een bergvliering.

Constructie/Installaties:
Gedeeltelijk isolerende beglazing. CV en warmwater via twee gasgestookte cv ketels (Intergas HR 2017, Nefit HR ca. 2004) met radiatoren en gedeeltelijk vloerverwarming.
Bouwjaar: ca. 1952.

Aanvaarding: beschikbaar per direct.

Servicekosten:
Niet van toepassing, eigen meters, eigen internet (glasvezel) aansluiting.

Parkeren:
Ruim voldoende parkeerplaatsen op eigen afsluitbaar terrein en openbaar parkeergelegenheid aan straatzijde.

Ligging en omgeving:
Op kleinschalig bedrijventerrein gelegen, in Oud Woensel nabij Woenselse Markt en Kruisstraat. Op loopafstand van winkelvoorzieningen, bushalte en NS station en in directe nabijheid van uitvalswegen.

Bereikbaarheid:
Prima met auto, fiets en openbaar vervoer. Nabij uitvalswegen.

Bestemmingsplan:
Oud Woensel 2012. Bestemd voor: bedrijven behorende tot de categorieën 1 en 2 met uitzondering van geluidszoneringsplichtige inrichtingen, risicovolle inrichtingen of zelfstandige kantoorvestigingen. Productiegebonden detailhandel. Volumineuze detailhandel.

Voorwaarden bij huur:
Huurbetaling: Per maand vooruit te voldoen
Huurprijsaanpassing: De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (CPI-alle huishoudens 2006=100).
Huurovereenkomst: ROZ model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte of winkelruimte.
Huurperiode/verlenging: 12 maanden, verlenging telkens 3 maanden
Btw: Indien huurder niet aan het “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, excl. omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd. Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.
Zekerheidstelling: Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van twee maanden huurverplichting.

Deze verhuur geschiedt collegiaal met The Key Bedrijfsmakelaars.

PLATTEGRONDEN