Veldhoven – De Run 5101a

Prijs
€ 1.000,-
Status
Beschikbaar
Oppervlakte perceel
0 m2

FOTO'S

Representatieve split-level kantoorruimte van ca. 92m² met eigen entree op de begane grond, toilet, pantry en twee kantoorruimten op de 1e verdieping. Gelegen op de kruising van bedrijventerrein De Run 5100 en de Provincialeweg in Veldhoven.

Metrage:
Vloeroppervlakte (vvo): ca. 92m², onderverdeeld in ca. 76m² kantoor-, ca. 3m² verkeers- en ca. 13m² toilet, facilitair & techniekruimte.

Indeling:
Begane grond: Entree. Hal. Meterkast. Cv-ruimte.
1e Verdieping: Overloop met opstelling keukenblok met inbouwoven en -vaatwasser. Toilet met fontein. Twee kantoorruimten van respectievelijk ca 33m² en ca. 43m².

Kenmerken:
Bouwjaar: ca. 2006.

Aanvaarding: Beschikbaar per 01 juli 2023.

Energielabel A+, geldig tot 10-07-2033.

Het geheel is netjes afgewerkt met verlichtingsarmaturen, cv en ww via combi-ketel (ca. 2006) met radiatoren. Volledig geïsoleerd. Hardhouten kozijnen met isolerende beglazing. Aangesloten op glasvezelnetwerk.

Servicekosten:
Inclusief. De huurprijs is exclusief gemeentelijke belastingen gebruiker.

Parkeren:
Openbare parkeergelegenheid aan openbare weg.

Ligging en omgeving:
Prima gelegen op de kruising van De Run 5100 en de Provincialeweg in Veldhoven – Meerveldhoven, nabij op- en afrit A2/N2/A67. Aan de rand van bedrijventerrein De Run 5100 in Veldhoven.

Bereikbaarheid:
Prima middels openbaar vervoer (bushalte in directe nabijheid), fiets en auto.

Bestemmingsplan:
Meerveldhoven 2018, gemengde doeleinden. Bestemd voor onder meer dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, bedrijf (categorie 1 en 2) en kantoor.

Voorwaarden bij huur:
Huurbetaling: Per maand vooruit te voldoen
Huurprijsaanpassing: De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer.
Huurovereenkomst: ROZ model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (2015)
Huurperiode en verlenging: Bespreekbaar, minimale huurperiode 24 maanden.

Verkoop is bespreekbaar!

Zekerheidstelling: Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van twee maanden huurverplichting.

Btw: Indien huurder niet aan het “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, excl. omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd. Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

PLATTEGRONDEN