Veldhoven – De Run 5101A

Prijs
€ 200.000,-
Status
Beschikbaar
Oppervlakte perceel
0 m2

FOTO'S

Representatieve split-level kantoorruimte van ca. 92m² met eigen entree op de begane grond, toilet, pantry en twee kantoorruimten op de 1e verdieping. Gelegen op de kruising van bedrijventerrein De Run 5100 en de Provincialeweg in Veldhoven.

Metrage:
Vloeroppervlakte (vvo): ca. 92m², onderverdeeld in ca. 76m² kantoor-, ca. 3m² verkeers- en ca. 13m² toilet, facilitair & techniekruimte.

Indeling:
Begane grond: Entree. Hal. Meterkast. Cv-ruimte.
1e Verdieping: Overloop met opstelling keukenblok met inbouwoven en -vaatwasser. Toilet met fontein. Twee kantoorruimten van respectievelijk ca 33m² en ca. 43m².

Kenmerken:
Bouwjaar: ca. 2006.

Aanvaarding: In overleg.

Energielabel A+, geldig tot 10-07-2033.

Het geheel is netjes afgewerkt met verlichtingsarmaturen, cv en ww via combi-ketel (ca. 2006) met radiatoren. Volledig geïsoleerd. Hardhouten kozijnen met isolerende beglazing. Aangesloten op glasvezelnetwerk.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen ca. €125 per maand.

Parkeren:
Openbare parkeergelegenheid aan openbare weg.

Ligging en omgeving:
Prima gelegen op de kruising van De Run 5100 en de Provincialeweg in Veldhoven – Meerveldhoven, nabij op- en afrit A2/N2/A67. Aan de rand van bedrijventerrein De Run 5100 in Veldhoven.

Bereikbaarheid:
Prima middels openbaar vervoer (bushalte in directe nabijheid), fiets en auto.

Bestemmingsplan:
Meerveldhoven 2018, gemengde doeleinden. Bestemd voor onder meer dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, bedrijf (categorie 1 en 2) en kantoor.

Zekerheidstelling:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 5 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

BTW/overdrachtsbelasting:
Er wordt niet geopteerd voor belaste levering. De koper dient rekening te houden met de wettelijke overdrachtbelasting.

PLATTEGRONDEN