Veldhoven – Heuvel 58

Prijs
€ 13.500,-
Status
Verhuurd
Oppervlakte perceel
296 m2

FOTO'S

In het centrum van kerkdorp Zeelst in Veldhoven gelegen winkelruimte van totaal ca. 183m² en een frontbreedte van ca. 5,90m. De ruimte is eenvoudig afgewerkt. Voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Metrage:
Vloeroppervlakte (vvo): ca. 183m², onderverdeeld in ca. 45m² winkelverkoop-ruimte, ca. 136m² winkelmagazijn-ruimte ca. 2m² verkeers-, toilet-, facilitair- & techniekruimte.
Frontbreedte ca. 5,90m (te vergroten met ca. 2,90m).

Indeling:
Winkelruimte: Entree. Winkel. Magazijn met 2 lichtkoepels en openslaande deuren. Toiletruimte. Berging met erf/tuin en achterom.

Kenmerken:
Bouwjaar: Ca. 1966. Traditioneel metselwerk/staalconstructie met pannen en bitumen gedekt. Houten dakbeschot. Betonnen begane grondvloer en houten verdiepingsvloeren. Houten kozijnen met enkele en dubbele beglazing alsmede draadglas. Verwarmd middels radiatoren en direct gasgestookte heater (Reznor 1968). Meterkast met voldoende groepen en aardlek beveiliging en 2e groepenkast. Krachtstroom niet in gebruik. Groot verbruik gasmeter. Aangesloten op glasvezelnetwerk. Alarminstallatie. Mogelijk asbesthoudend zeil aanwezig ter plaatse van de winkel- magazijnruimte. Berging traditioneel metselwerk (in spouw) met bitumen gedekt voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing.

Aanvaarding: Beschikbaar per datum in overleg.

Energielabel A, geldig tot 07-08-2033.

Parkeren:
Voldoende gratis openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving aan straatzijde.

Ligging en omgeving:
Middenstand, gelegen in het centrum van kerkdorp Zeelst. Nabij groen-,winkel- en horeca voorzieningen, scholen, uitvalswegen, bedrijvigheid (o.m. ASML, HTC), City Centrum en uitvalswegen.

Bereikbaarheid:
Goed bereikbaar per fiets, auto en openbaar vervoer. Redelijk per vrachtauto.

Openbaar vervoer:
Bushalte in directe nabijheid.

Servicekosten:
De huurprijs is exclusief gebruikskosten nutsvoorzieningen en exclusief gemeentelijke belastingen gebruiker.

Bestemmingsplan:
Het vigerend bestemmingsplan is Zeelst 2016 met bestemming Detailhandel.

Huurvoorwaarden:
Huurbetaling: Per maand vooruit te voldoen
Huurprijsaanpassing: De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer.
Huurovereenkomst: ROZ model 2012 winkelruimte en andere bedrijfsruimte 7:290BW
Huurperiode en verlenging: Bespreekbaar, minimale huurperiode 36 maanden.

Zekerheidsstelling:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie ter grootte van twee maanden huurverplichting.

Btw: Indien huurder niet aan het “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, excl. omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd. Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

PLATTEGRONDEN