Westerhoven – Leemskuilen 3E/F

Prijs
€ 14.000,-
Status
Verhuurd
Oppervlakte perceel
0 m2

FOTO'S

Een representatief en jong bedrijfsgebouw met bedrijfshal en kantoorruimte/showroom op begane grond en 1e verdieping, voorzien van overhead, oprit en vijf parkeerplaatsen. Gunstig gesitueerd op bedrijventerrein Leemskuilen op korte afstand van de A67.

Metrage:
Vloeroppervlakte showroom/kantoor (vvo): ca. 96m²
Vloeroppervlakte bedrijfshal (vvo): ca. 128m²
Vloeroppervlakte kantoor 1e verdieping (vvo): ca. 41m²

Indeling begane grond:
Kantoor/showroom: Entree showroom/kantoorruimte met dubbele deur (ruim 2 meter) voorzien van tegelvloer met vloerverwarming. Pantry, toiletruimte met hangend closet en fontein.
Bedrijfsruimte: Entree bedrijfsruimte vrije hoogte ca. 7,24m. Pantry, toiletruimte met hangend closet en fonteintje. Systeemplafond met TL-armaturen. Opgang naar entresol met ruimte voor kantoor.

Kenmerken:
Bouwjaar: ca. 2009
Installaties: Gasgestookte tube heater en warmwater via gasgestookte combi ketel. Meterkast met voldoende groepen, krachtstroom en aardlek beveiliging. Tl-verlichting. Alarminstallatie.
Constructie: Traditioneel metselwerk met staalconstructie, geïsoleerd, (gevlinderde) betonnen vloeren, bitumineuze dakbedekking, aluminium kozijnen met isolerende beglazing, brandpreventiemiddelen.
Aanvaarding: Per direct beschikbaar.
Huurperiode: Minimaal 24 maanden.

Servicekosten:
Niet van toepassing

Parkeren:
5 parkeerplaatsen en oprit

Ligging en omgeving:
Gunstig gesitueerd op bedrijventerrein.

Bereikbaarheid:
Prima met auto en bushalte in directe nabijheid.

Bestemmingsplan:
Westerhoven en de Kempervennen 2012, herziening 2014 en parapluplan parkeren Bergeijk.
Bestemming: Bedrijventerrein-3. Bestemd voor bedrijven met milieucategorie 2 – 3.1.

Huurvoorwaarden:
Huurbetaling: Per maand vooruit te voldoen
Huurprijsaanpassing: De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (CPI-alle huishoudens 2006=100).
Huurovereenkomst: ROZ model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (2015)

Zekerheidsstelling:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van twee maanden huurverplichting.

Btw: Indien huurder niet aan het “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, excl. omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd. Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

PLATTEGRONDEN