Son En Breugel – Ekkersrijt 1408–1410

Prijs
€ 540.000,-
Status
Verkocht
Oppervlakte perceel
713 m2

FOTO'S

Op bedrijventerrein ‘’Ekkersrijt Oost‘’ in Son en Breugel gelegen bedrijfspand met showroom, opslag en kantoorruimte van totaal ca. 317m². Gunstig gelegen met ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Het betreft twee onafhankelijke bedrijfsruimten welke met elkaar verbonden zijn op een perceel van 713m².

Metrage:
Vloeroppervlakte (vvo): kantoorgedeelte inclusief toiletten en pantry ca. 96m² en bedrijfsruimte ca. 221m².
Perceel: 713m².

Indeling:
Linkergedeelte: Entree. Ontvangsthal/kantoor. Meterkast. Pantry. Toiletgroep. Bedrijfsruimte met koelcel, magazijn/opslag en werkruimte. Nooduitgang aan achterzijde en overhead aan voorzijde.
Rechtergedeelte: Entree. Ontvangsthal/kantoor. Meterkast. Showroom/kantoor met schuifpui. bedrijfsruimte met koel- en vriescel, magazijn/opslag en werkruimte. Overhead aan zijgevel.
Afgesloten bestraat buitenterrein en bestraat voorterrein.
Het bedrijfsgebouw is in gebruik geweest bij een cateringbedrijf en ingericht met koel- en vriescellen, koeling, olie- en vetafscheider en schrobput.

Constructie/installaties:
Bouwjaar: ca. 1989. Traditioneel metselwerk/stalen damwand profielen met bitumen gedekt (vernieuwd in ca. 2019). Hard houten kozijnen (Merbau) met isolerende beglazing. CV en warmwater via combiketel (2x Vaillant 1989) met radiatoren en spiraalverwarming. Systeemplafonds in kantoorruimte. Zowel 1408 als 1410 heeft eigen voorzieningen als gas, water en elektra (met krachtstroom van thans 3x25A). Elektra keuring heeft plaatsgehad in 2019. Alarminstallatie functioneert thans niet i.v.m. leegstand. 4x Brandblussers aanwezig.

Aanvaarding:
In overleg, per direct mogelijk.

Servicekosten:
Niet van toepassing.

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid op eigen afsluitbaar terrein en aan voorzijde.

Ligging en omgeving:
Gelegen op bedrijventerrein Ekkersrijt, gesitueerd in de driehoek Best-Eindhoven-Son. In de directe omgeving van Meubelplein Ekkersrijt. Bedrijventerrein Ekkersrijt is ruim opgezet met een diversiteit aan nationaal en internationaal opererende bedrijven in onder andere de logistiek, maakindustrie, groothandel/showroom en automotive.

Bereikbaarheid:
Prima met auto en openbaar vervoer. In de directe nabijheid van het snelwegennet, waarbij de op- en afritten van de A2, N2 A58 en A50 op korte afstand gelegen zijn.

Bestemmingsplan:
Ekkersrijt. Enkelbestemming Bedrijventerrein-1. Bestemd voor bedrijven tot en met categorie 4.2. Maximum bebouwingspercentage 80% en maximale bouwhoogte 15m.

PLATTEGRONDEN