Veldhoven – De Run 4312

Prijs
€ 110,-
Status
Beschikbaar
Oppervlakte perceel
0 m2

FOTO'S

Business Center ‘De Hogt’ bestaat uit een kantoorverzamelgebouw in drie bouwlagen van totaal 3.845 m² en een separaat bedrijfsgedeelte van 3.186. m². Het kantoorgebouw huisvest een diversiteit aan gebruikers op het gebied van IT, zakelijke en financiële dienstverlening, R&D en handel. Business Center ‘De Hogt’ is recent geheel gemoderniseerd, is direct gesitueerd aan de snelwegen A2 en A67 en heeft uitstekende parkeerfaciliteiten. Het object beschikt over een energielabel A.

Beschikbare ruimten:
a. Kantoorruimte (09) op de 1e verdieping van 366m2, inclusief toebedeling gemeenschappelijke ruimten. (verhuurd)
b. Kantoorruimte (15) op de 1e verdieping van 265m2, inclusief toebedeling gemeenschappelijke ruimten.
c. Kantoorruimte (23) op de 2e verdieping van 44m2, inclusief toebedeling gemeenschappelijke ruimten.

Opleveringsniveau:
Recent gemoderniseerde ontvangsthal met toegang tot glazen personenlift en trappenhal. Spreekkamer voor gemeenschappelijk gebruik.

Systeemplafonds met LED verlichting. Kunststof kozijnen met isolerend glas en draai-/kiepramen. Kabelgoten met elektra en huidige databekabeling. Brandslanghaspels. Brand ontruimingsinstallatie.
Nieuwe gebouwregelinstallatie. Nieuwe HR CV ketels. Airconditioning. Pantry’s met diverse voorzieningen. Projecttapijt. Dames- en heren toiletgroep per verdieping.

Buitenterrein geheel beklinkerd, verlicht, volledig omheind met hekwerk en toegangspoort, voorzien van een fietsenstalling.

Huurperiode:
Bespreekbaar, bij voorkeur een periode van 60 maanden met een opzegtermijn van 12 maanden.

Voorschot servicekosten:
€ 55,00 per m² per jaar te vermeerderen met btw. De servicekosten omvatten onder meer de levering van verwarming, gas, water en elektra, glasbewassing en schoonmaakkosten van de buitenzijde van het pand, onderhoud technische installaties, onderhoud en keuring liften, periodieke controle brandslanghaspels, onderhoud en keuring algemene ruimten en inzamelingskosten afval.

Parkeren:
Het object beschikt over een ruim parkeerterrein met 106 parkeerplaatsen. Van deze parkeerplaatsen zijn er nog 40 beschikbaar. Verder is er voldoende gelegenheid tot vrij parkeren in de directe omgeving.

Ligging en omgeving:
Het kantoorgebouw is gelegen op het bedrijvenpark “De Run” te Veldhoven. Op een steenworp afstand bevinden zich onder meer dere het Maxima Medisch Centrum, ASML, HTC, VDL en Simac.

Bereikbaarheid:
Prima met auto en bushalte in directe nabijheid. De op- en afritten van de N2 bevinden zich op slechts twee minuten rijafstand via welke eenvoudig aansluiting wordt verkregen op de A2 (Amsterdam-Maastricht) en A67 (Venlo-Antwerpen)! Ook is er een goede ontsluiting in de directe nabijheid richting Eindhoven en Waalre/Valkenswaard.

Bestemmingsplan:
De Run 2008, herziening I 2010 met bestemming: Bedrijventerrein. Bestemd voor bedrijven tot categorie 3.

Huurvoorwaarden:
Huurbetaling: Per kwartaal vooruit te voldoen.
Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.
Huurovereenkomst: ROZ model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (2015).

Huurprijzen:
Kantoorruimte €110,- per m2 per jaar exclusief btw.
Parkeerplaats €550,- per parkeerplaats per jaar exclusief btw.

Zekerheidstelling:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting.

Btw:
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, excl. omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd. Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

PLATTEGRONDEN