Eindhoven – Boven Zijde 4

Prijs
€ 4.250,-
Status
Verhuurd
Oppervlakte perceel
879 m2

FOTO'S

Multifunctioneel halfvrijstaand bedrijfsgebouw met een bedrijfsruimte van ca. 512m² met entresol van ca. 193m² , kantoorruimte verdeeld over twee lagen van totaal ca. 116m² en ruim voldoende parkeergelegenheid op het voor- en achterterrein. Gesitueerd op bedrijventerrein Kapelbeemd in Eindhoven-Noord.

Metrage:
Vloeroppervlakte (vvo):
– kantoorruimte inclusief verkeers-, toilet-, facilitair- & techniekruimte ca. 116m² verdeeld over twee verdiepingen.
– bedrijfsruimte ca. 512m² en een entresol van ca. 193m²

Kantoorruimte:
Zelfstandige entree op begane grond. Tochtportaal met meterkast. Kantoorruimte met kantoor-/spreekkamer met glazen scheidingswanden en kastruimte met moswand. Pantry met koelkast en vaatwasser. Toiletruimte met fontein. Systeemplafonds met LED verlichting. 1e verdieping: Toiletruimte met fontein. Kantoorruimte met pantry.
Centrale verwarming middels C.V.-ketel (2004) met radiatoren. Mechanische ventilatie met warmteterugwinning en
op begane grond een geïntegreerde airco-unit. UTP-aansluitingen (cat. 5-bekabeling). Alarminstallatie.

Indeling bedrijfsruimte:
Hal met twee lichtstraten en entresol. Elektrisch bedienbare, overheaddeur aan voor- en achterzijde. Krachtstroom installatie (3x80A). Verwarming middels 2 direct gestookte heaters. Perslucht ringleiding. Monolitisch afgewerkte betonvloer (draagvermogen circa 1.500 kg/m²). Vrije hoogte van circa 6,50 meter.

Algemene kenmerken:
Bouwjaar: ca. 2004.
Aanvaarding: Beschikbaar per direct.
Energielabel A+.
Aluminium kozijnen (draai-kiep) met zonwerende isolerende beglazing.
Aangesloten op glasvezelnetwerk.
LED verlichting.
Bouwaard: Beton en metselwerk, sandwichpanelen, stalen damwand profielen en bitumineuze dakbedekking.

Servicekosten:
De huurprijs is exclusief gebruikskosten nutsvoorzieningen en exclusief gemeentelijke belastingen gebruiker.

Parkeren:
Aan de voorzijde van het gebouw bevinden zich twee eigen parkeerplaatsen op eigen terrein. Op het verhard achterterrein kan eveneens worden geparkeerd of dienst doen voor buitenopslag (middels rechts van overpad).

Ligging en omgeving:
Het object is uitstekend bereikbaar via de hoofdinvalsweg naar Eindhoven-centrum, de Boschdijk. Via die route heeft het tevens een snelle en eenvoudige verbinding met het snelwegennet, Ring Eindhoven, de A2/N2, A50 en de A58.
Het bedrijventerrein is gesitueerd aan de noordzijde van Eindhoven. Het wordt begrensd door en ontsloten vanaf de hoofdinvalsweg Boschdijk aan de oostzijde, het spoorwegtraject Eindhoven-Den Bosch aan de westzijde en de Rijksweg A2/A58 aan de noordzijde. Het bedrijventerrein, dat sinds midden jaren ’90 is ontwikkeld, kenmerkt zich als modern en ruim opgezet bedrijvenpark met vooral groothandel, industriële bedrijven en logistiek in het mkb-segment.

Bereikbaarheid:
Dankzij de situering direct bij de toegangsweg tot het bedrijventerrein, is de bereikbaarheid met eigen vervoer en vrachtverkeer goed. Op slechts enkele loopminuten afstand bevindt zich een halte met het busvervoer richting NS Centraal Station Eindhoven.

Bestemmingsplan:
Het object valt onder het bestemmingsplan ‘Kapelbeemd – GDC-Zuid 2021’ en vastgesteld op 08-03-2022 en heeft de enkelbestemming Bedrijventerrein -1 met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2.

Voorwaarden bij huur:
Huurbetaling: Per maand vooruit te voldoen
Huurprijsaanpassing: De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer.
Huurovereenkomst: ROZ model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (2015)
Huurperiode en verlenging: Bespreekbaar, minimale huurperiode 24 maanden.

Zekerheidstelling:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van twee maanden huurverplichting.

Btw:
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, excl. omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd. Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

PLATTEGRONDEN