Veldhoven – Clementinalaan 27

Koopprijs
€ 825.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1964
Soorten
garage mogelijk, carport
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Perceel oppervlakte
1.161 m2

FOTO'S

Deze ruim bemeten, vrijstaande woning, type semi-bungalow kenmerkt zich bij uitstek door de multifunctionaliteit. Wonen, werken aan huis, mantelzorg, alles is hier mogelijk! Uitgerust met o.a. ruime living, 5 slaapkamers, 2 badkamers en een prachtige, geheel vrij gelegen parkachtige tuin aan een laan, die rust, ruimte en groen uitstraalt!.
Gelegen aan de rand van het kerkdorp Oerle op korte afstand van voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoerverbindingen, uitvalswegen en het buitengebied.

Bouwjaar: ca. 1964
Perceeloppervlakte: 1161m2
Woonoppervlakte: ca. 215m2
Overige inpandige ruimte: ca. 7m2
Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 31m2
Inhoud: ca. 775m3
Aanvaarding: in overleg

Indeling begane grond:
Aangelegde voortuin met borders en gazon.
De oprit met carport naast de woning biedt plaats aan een viertal personenauto’s.
Ontvangsthal met lichtkoepel, meterkast (10 groepen, 1 kookgroep, 3 aardlekschakelaars, glasvezelaansluiting) en garderobenis.
Ruime, lichte L-vormige woonkamer met parketvloer, haardkachel en gestucte wanden en plafonds.
Separate keuken met een lichte, complete inrichting in L-opstelling voorzien van granieten aanrechtblad, inductie kookplaat, afzuigkap, combi oven-/magnetron, vaatwasser, koelkast, close-in boiler en diverse kastjes en laden.
De keuken biedt tevens toegang tot het heerlijke zonneterras aan de zijkant van de woning, waar rust en privacy optimaal zijn. Het terras is voorzien van een leistenen vloer en een buitenkraantje.
Via de ontvangsthal is de gang te bereiken, die toegang biedt tot een tweetal slaapkamers, badkamer en de inpandige garage/berging. Deze gang heeft een tweetal ingebouwde kasten.
Slaapkamer 1 met aansluitend een werkkamer en toegang tot de achtertuin.
Slaapkamer 2, met een tweetal ingebouwde kasten en laminaatvloer.
Geheel, in lichte kleurstelling betegelde badkamer met ligbad met jacuzzi, wastafelmeubel, separate douche in cabine, decorradiator en verlaagd plafond met ingebouwde spotjes.
Inpandig te bereiken garage/berging met verwarming, uitstortgootsteen, ingebouwde kast, aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur, opstelling Nefit HR cv-combiketel (bouwjaar 2015, eigendom), schrobputje en toegang tot de zijkant van de woning.

De royaal bemeten achter- en zijtuin heeft een volwassen, parkachtig karakter met groot gazon, borders, zitterrassen, diverse elektrapunten, carport/overkapping achter in de tuin, achterom en een houten berging met elektra. Ook de achtertuin is heerlijk vrij gelegen met zicht op het achtergelegen bosperceel.

Indeling eerste verdieping:
Overloop met laminaatvloer en schuifkastenwand.
Slaapkamer 3, met toegang tot een hobby-/slaapvliering.
Slaapkamer 4, met Velux dakraam en toegang tot een berging.
Slaapkamer 5, met vliering.
Moderne, in lichte kleurstellingen betegelde badkamer met douche in cabine, hangcloset, wastafel, decorradiator en dakraam.

Indeling tweede verdieping:
Via de berging op de verdieping is een ruime zoldervliering te bereiken.

Algemeen:
De woning is in 1964 gebouwd, in 1981 zijn de eerste en tweede verdieping aan de woning toegevoegd.
Er is dakisolatie, gevelisolatie en isolerende beglazingen (deels HR++ toegepast) toegepast.
Energielabel D aanwezig.
De woning is voorzien van een alarminstallatie.
Zeer fraai aan een groene woonlaan aan de rand van het kerkdorp Oerle gelegen op een riant bemeten perceel met optimale privacy en zicht op een achtergelegen bosperceel.
In de nabijheid van de woning zijn er volop voorzieningen, zoals winkels, scholen, openbaar vervoerverbindingen, buitengebied en uitvalswegen richting snelwegennet, ASML, Eindhoven Airport en High Tech Campus te vinden.

Brochures met plattegronden