Veldhoven – Kransackerweg 30

Koopprijs
€ 520.000,- v.o.n.
Status
Ingetrokken
Bouwjaar
2023
Soorten
geen garage
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Perceel oppervlakte
150 m2

FOTO'S

Aan de westkant van Veldhoven wordt hard gewerkt aan de realisatie van een nieuwe woonwijk, Zilverackers. Een gevarieerde woonwijk met volop ruimte voor groen! Aan de zuidkant van deze wijk wordt De Nieuwe Erven gerealiseerd.

De Nieuwe Erven wordt een kleinschalige, prachtige, duurzame wijk met nagenoeg nul-op-de-meter woningen in diverse prijsklassen. De locatie is uitstekend: alle voorzieningen in Veldhoven liggen op een steenworp afstand. Denk hierbij bijvoorbeeld aan winkels, scholen, openbaar vervoerverbindingen, uitvalswegen, parken en buitengebied.
Het is dé ultieme plek om te genieten van rust en ruimte.

Bouwbedrijf Van Mol BV uit Veldhoven realiseert in deze wijk:
– twee 2-onder-1 kapwoningen;
– vier tussenwoningen en
– twee hoekwoningen.
Alle woningen zijn ontworpen als “familie” van elkaar. De architectuur is ontleend aan de traditionele Kempische dorpen.
Met een gebruiksoppervlakte van ca. 140m2 kun je met recht spreken van een riante woning. De tweekappers en hoekwoningen worden daarnaast voorzien van een garage én een carport. Ook in de directe omgeving van deze woningen worden volop parkeerplaatsen aangelegd.

Door gebruik te maken van o.a. warmtepompen en zonnepanelen heb je nagenoeg geen gebruikslasten, wel zo prettig in deze tijd.

Bijkomend voordeel is dat er al snel (eind 2022) gestart gaat worden met de bouw! Hierdoor kun je al in 2023 jouw nieuwe woning betrekken!

Is jouw interesse gewekt en wil jij graag meer weten over dit project. Kijk dan snel op de project website: janssensteijlen.nl/de-nieuwe-erven en schrijf je in!

Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan contact op met Janssen Steijlen: 040-2954678 / info@janssensteijlen.nl