Veldhoven – Abdijtuinen 245

Koopprijs
€ 375.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
2010
Soorten
parkeerplaats
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

FOTO'S

Dit ruim bemeten, drie-kamerappartement is op de bovenste etage van Blok 2 van het appartementencomplex Abdijtuinen en heeft o.a. een riante, lichte woonkamer open keuken, twee ruime slaapkamers, badkamer, zeer royaal balkon met mooi uitzicht over de omgeving en een eigen parkeerplaats en berging in het souterrain.
Het appartement is centraal gelegen ten opzichte van het centrum van Veldhoven, de gezellige Kromstraat, winkels, restaurants, openbaar vervoer verbindingen en uitvalswegen.

Indeling begane grond:
Centrale ontvangsthal met bellentableau, postbussen en toegang tot het trappenhuis en de lift.

Indeling appartement:
Ruimte ontvangsthal met pvc vloer.
Slaapkamer 1, met pvc vloer.
Slaapkamer 2, eveneens voorzien van pvc vloer.
Deels, in lichte kleurstellingen betegelde toiletruimte met hangcloset en wastafeltje.
De ruime badkamer is eveneens in lichte kleurstellingen betegeld en uitgerust met een inloopdouche met glazen wand en een wastafel.
De zeer ruime woonkamer kenmerkt zich door de grote hoeveelheid lichtinval door de grotere raampartijen over de volledige breedte, is afgewerkt met pvc vloer en biedt toegang tot het ruime balkon.
Het zonnig gelegen balkon, ca. 20m2, is een heerlijke zitruimte met volop privacy en biedt een mooi uitzicht over de aangelegde tuin van het complex en de omgeving.
De open keuken is voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap en diverse kastjes en laden. Via de keuken is de praktische bijkeuken te bereiken, voorzien van aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur, meterkast (voldoende groepen, aardlekschakelaars, glasvezelaansluiting) en unit t.b.v. de mechanische ventilatie.

Algemeen:
Het complex is optimaal geïsoleerd: dakisolatie, gevelisolatie en HR++ isolerende beglazing.
Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt middels een energiezuinig aardwarmtesysteem, met vloerverwarming- en koeling.
Het gehele appartement is voorzien van stucwerk wandafwerkingen.
Alle kamers zijn voorzien van het KISS-systeem (Komfort Installatie Systeem, een flexibele infrastructuur voor wat betreft elektra, telecom, tv/radio, data en huisautomatisering).
De maandelijkse servicekosten bedragen momenteel €155,- op maandbasis.
De ondergrondse, afgesloten stallingsgarage biedt plaats voor zowel bewoners als bezoekers;
Op de ondergrondse stallingsgarage is een fraaie parktuin aangelegd;
Afvalverzameling geschiedt via ondergrondse opvangcontainers;
Het complex is rustig gelegen, in de nabijheid van voorzieningen zoals winkels, wandelpark, restaurants, openbaar vervoer, Maxima Medisch Centrum en uitvalswegen.

Brochures met plattegronden