Eindhoven – Grasmier 31

Koopprijs
€ 460.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
2004
Soorten
geen garage
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4
Perceel oppervlakte
105 m2

FOTO'S

Grasmier 31 in Eindhoven is van moderne architectuur en heeft een hele degelijke constructie. Het platte dak is in 2023 nog nagekeken en goedgekeurd voor de komende vijf jaar. Het huis heeft met negen zonnepanelen en HR++ beglazing een energielabel A++ die de energiekosten aanzienlijk drukken.
De gehele wijk is speels van opzet en de bewoners zijn een mix van leeftijden en culturen, gezellig en betrokken, maar zeker ook privé als daar behoefte aan is.

Soort woning: Tussenwoning
Bouwjaar: 2004
Woonoppervlakte: ca. 116 m²
inhoud: ca. 438 m²
Oppervlakte berging: ca. 7,5 m²
Totaal aantal kamers: 4 (3 slaapkamers en een ruime zolder)
Energielabel (2023): A++

BEGANE GROND
Via een overdekte entree buiten wordt de hal betreden door de voordeur. De grijze laminaatvloer met houtnerf is gelegd over de gehele benedenverdieping en afgewerkt met 10 cm hoge witte plinten. De hoge plafonds en gestuukte muren geven een ruimtelijke en nette uitstraling.
Entree/hal
In de hal bevinden zich de meterkast, met 12 groepen en 3 aardlekschakelaars, en het toilet. Het toilet is deels betegeld op de wanden, heeft een hippe zwart-wit geblokte tegelvloer en is uitgerust met een hangend wandcloset en een fonteintje.
Direct bij de voordeur is de trapopgang naar de 1e verdieping en naast de trap biedt één deur toegang tot een ruime bergkast. De andere deur is de ingang naar het eetgedeelte van de woonkamer.
Woonkamer
De woonkamer heeft een open keuken in L-vorm die het hart vormt van deze ruimte. Het zitgedeelte is aan de achterzijde van de woning gelegen. De grote pui met harmonica hordeur geeft een zee aan licht en een prachtige kijk op de tuin. Het eetgedeelte ligt aan de voorzijde van het huis, waarvan de ramen een goed zicht op de rustige straatkant geven.
Keuken
In het midden van het woongedeelte is de keuken gevestigd. De open keuken heeft een kookeiland, een siemens vaatwasser, whirlpool oven en 4-pits inductiekookplaat.
1e VERDIEPING
Een dichte, houten trap leidt naar de 1e verdieping waar een blankhouten laminaatvloer met houten plinten de vloer bedekt. Deze etage bestaat uit een overloop, drie slaapkamers en een badkamer.
Slaapkamer 1
De masterbedroom is ruim en ligt aan de achterzijde van het huis. Een naar binnendraaiende deur geeft toegang tot het Frans balkon.
Slaapkamer 2
Aan de voorzijde bevindt zich het tweede slaapvertrek dat nu gebruikt wordt als kantoor. De ruimte heeft grote ramen, zodat de kamer veel natuurlijk licht ontvangt.
Slaapkamer 3
Slaapkamer drie aan de achterkant van de woning wordt gebruikt als kastenkamer. Handig in gebruik door de grote deuren.
Badkamer
Een badkamer die er keurig uit ziet, volledig is betegeld en aan de voorkant van het huis te vinden is. Met een ligbad inclusief douche en douchewand, een wandmeubel met wasbak en een hangend wandcloset is deze ruimte klaar voor gebruik.

2e VERDIEPING
Via een vaste, open houten trap wordt het voorportaal op de zolder betreden. Op dit gedeelte van de 2e verdieping zitten de aansluiting voor de wasmachine, de omvormer voor de zonnepanelen en de mechanische ventilatie.
Zolder
De deur in het voorportaal is de ingang naar een ruime zolder met ramen aan weerszijden. De zolder is perfect geschikt voor een eventuele extra slaapkamer. Heel netjes afgewerkt met een laminaatvloer inclusief houten plinten.

TUIN
Klinkers en fruitbomen sieren de tuin. De tuin heeft een eigen berging en een achterom naar de gezamenlijke tuin. Deze gezamenlijke tuin is goed onderhouden en heeft mooie speeltoestellen. Een gezellige plek om met de buren bijeen te komen.

KENMERKEN
– 9 zonnepanelen
– Platte dak recent gecheckt en goedgekeurd voor 5 jaar
– Ruime zolder met voorportaal, geschikt voor een extra slaapkamer
– In de winter warm, koel in de zomer vanwege de goede isolatie
– Degelijke constructie
– Energielabel A++ uit 2023
– Gedeeltelijke overname inboedel is bespreekbaar
– Nabij ASML, Brainport Eindhoven, Eindhoven Airport, ziekenhuizen, scholen
– Perfecte uitvalsbasis naar goed snelwegennetwerk
– Uitstekende toegang tot het openbaar vervoer
– Gezellige, nette buurtbewoners, gemêleerd gezelschap

Brochures met plattegronden