Veldhoven – Provincialeweg 80

Prijs
€ 1.225,-
Status
Verhuurd
Oppervlakte perceel
0 m2

FOTO'S

Representatieve split-level kantoor- annex bedrijfsruimte van ca. 99m² met twee overdekte parkeerplaatsen. Gesitueerd aan de doorgaande Provincialeweg in Veldhoven.

Metrage:
Vloeroppervlakte (vvo): ca. 99m²

Indeling:
Begane grond: Entree. Hal. Toiletruimte met fontein. Meterkast. Onderverdieping voorzien van keuken met opstelling combi-ketel. Toegang bedrijfsruimte/kantoor (ca. 21m²). 1e verdieping met overloop. Twee kantoorruimten van respectievelijk ca 21m² en ca. 33m².

Kenmerken:
Bouwjaar: ca. 2006.

Aanvaarding: Beschikbaar per december 2022.

Er is een energielabel A++ aanwezig.
Het geheel is afgewerkt met een tegelvloer, stucwerk wand- en plafondafwerking, utp-aansluitingen, cv via combi ketel (ca. 2006) met radiatoren, ww middels cv ketel en close-in-boiler. Volledig geïsoleerd. Hardhouten kozijnen met isolerende beglazing.

Servicekosten:
Inclusief.

Parkeren:
Twee overdekte parkeerplaatsen. Openbare parkeergelegenheid aan openbare weg.

Ligging en omgeving:
Prima gelegen aan de doorgaande Provincialeweg in Veldhoven – Meerveldhoven, nabij op- en afrit A2/N2/A67. Aan de rand van bedrijventerrein De Run 5100 in Veldhoven.

Bereikbaarheid:
Prima middels openbaar vervoer (bushalte in directe nabijheid), fiets en auto.

Bestemmingsplan:
Meerveldhoven 2018, gemengde doeleinden. Bestemd voor onder meer dienstverlening, maatschappelijk, bedrijf (categorie 1 en 2) en kantoor.

Voorwaarden bij huur:
Huurbetaling: Per maand vooruit te voldoen
Huurprijsaanpassing: De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer.
Huurovereenkomst: ROZ model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (2015)
Huurperiode en verlenging: Bespreekbaar, minimale huurperiode 24 maanden.
Ingangsdatum/aanvaarding: Vanaf december 2022 beschikbaar.

Zekerheidstelling: Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van twee maanden huurverplichting.

Btw: Indien huurder niet aan het “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, excl. omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd. Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

PLATTEGRONDEN