Veldhoven – De Run 4222

Status
Beschikbaar
Oppervlakte perceel
2.683 m2

FOTO'S

Betaalbare kantoorruimte met parkeren aan de A2?
Op steenworp afstand van Eindhoven?
Dan ben je bij Business Point Veldhoven aan het juiste adres!

Huurprijzen op aanvraag.

In representatief bedrijfsverzamelgebouw “Business Point Veldhoven”, gelegen op zichtlocatie op bedrijventerrein De Run, direct aan A2,N2,A67, multifunctionele kantoorruimten verdeeld over meerdere lagen, in units te huur vanaf ca. 15m². Voldoende parkeergelegenheid op eigen afgesloten terrein (52). Op een steenworp afstand bevinden zich o.a. het Maxima Medisch Centrum, ASML, VDL en de High Tech Campus.

Metrage:
Totale oppervlakte kantoren: ca. 1.232m².
In units te huur vanaf ca. 15m².

Indeling:
Gemeenschappelijk entree met receptie balie. Personenlift en twee trappenhuizen. Kantine/pantry. Gescheiden dames- en herentoiletten per bouwlaag. Kantoorruimten van diverse afmetingen voorzien van een systeemplafond met
TL-inbouwarmaturen, kabelgoten/datalijnen en stoffering. Aluminium kozijnen met isolerende beglazing. Vloerbelasting begane grond ca 1.000 kg/m² en op alle etages van ca 350 kg/m². Verhuur inclusief kantoor meubilair is bespreekbaar.

Kenmerken:
Bouwjaar: 1993. Aluminium kozijnen met isolerende beglazing. systeemplafond met TL-inbouwarmaturen, kabelgoten/datalijnen en stoffering. Af te sluiten buitenterrein met 52 parkeerplaatsen, groenvoorziening en buitenverlichting.

Parkeren:
52 Parkeerplaatsen op eigen terrein. Huurprijs parkeerplaats: €300 excl. btw per jaar.

Ligging en omgeving:
Op zichtlocatie op bedrijventerrein De Run, direct aan A2, N2 en A67.

Bereikbaarheid:
Prima middels auto, fiets en openbaar vervoer; bushalte in directe nabijheid.

Bestemmingsplan:
De Run 2008, herziening I 2010, bestemd als bedrijventerrein.

Huurvoorwaarden:
Huurbetaling: Per maand vooruit te voldoen
Huurprijsaanpassing: De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (CPI-alle huishoudens 2006=100).
Huurovereenkomst: ROZ model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (2015).
Huurperiode: vanaf één jaar, huurperiode bespreekbaar.

Aanvaarding: in overleg beschikbaar, per direct mogelijk.

Servicekosten:
Op aanvraag. De servicekosten omvatten lift contract, wekelijkse schoonmaak van algemene ruimten, aanwezigheid van glasvezel internet, afvoer afval in zwarte Dikker containers, afsluitbaar elektrische poort en de overige gemeenschappelijke ruimten o.a. toiletten, entree, hallen en pantry. Eveneens inbegrepen zijn de verbruikskosten voor voor gas, water en elektra.

Huurprijzen en servicekosten zijn exclusief btw. Exclusief gemeentelijke belastingen gebruiker

Zekerheidstelling:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van één maand huurverplichting.

Btw:
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, excl. omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd. Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

KAART