Eindhoven – Egelstraat 23

Prijs
€ 450.000,-
Status
Verkocht
Oppervlakte perceel
336 m2

FOTO'S

Representatief, multifunctioneel gebouw op begane grond met verschillende bestemmingsmogelijkheden (kantoor, maatschappelijk, dienstverlening én wonen). Het object is gunstig gesitueerd in de wijk Kronehoef, net buiten de ring, en is zowel met eigen als openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Metrage:
Vloeroppervlakte (vvo) kantoorruimte ca. 251m² en toilet/facilitair/techniek ca. 2m².

Indeling:
Representatieve entree met dubbele deuren. Veel lichtinval. Kantoorruimte/kantoortuin met toegang tot archiefruimte, pantry en deels betegelde toiletruimte met fontein. Deze ruimte is naar eigen wens in te delen. Aan de achterzijde een kantoor annex spreekkamer. Ook bereikbaar middels een 2e entree aan de achterzijde.

Kenmerken:
Bouwjaar: ca. 2004.

Installaties: Cv en ww via gasgestookte combi ketel Nefit (ca. 2011) met radiatoren. 2x Airco units/inverters. Mechanische ventilatie op toiletruimte. Meterkast met voldoende groepen en aardlek beveiliging. Aangesloten op het glasvezel netwerk. Alarminstallatie.

Constructie:
Volledig geïsoleerd, betonnen vloer, houten kozijnen met isolerende beglazing, glazen scheidingswand en een deur met rolluik aan de achterzijde.

Aanvaarding:
In overleg beschikbaar.

Mandeligheid:
Een onverdeeld aandeel in het mandig binnenterrein-voetpad bijdrage per jaar thans €372,50.

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid aan de openbare weg.

Ligging en omgeving:
In wijk Kronehoef net buiten de ring gelegen, combinatie wonen en bedrijvigheid. In directe nabijheid van uitvalswegen, openbaar vervoer, winkel- en groenvoorzieningen en scholen.

Bereikbaarheid:
Prima middels openbaar vervoer (bushalte en NS-station), fiets en auto. In directe nabijheid van verschillende uitvalswegen.

Bestemmingsplan:
Deelgebieden Woensel-Zuid 2021, enkelbestemming ”Wonen”, functieaanduiding ”Gemengd” (dienstverlening, kantoor, maatschappelijk).

PLATTEGRONDEN