Veldhoven – Provincialeweg 86–88

Prijs
€ 31.200,-
Status
Ingetrokken
Oppervlakte perceel
503 m2

FOTO'S

Op zichtlocatie aan doorgaande weg gelegen vrijstaande winkelruimte met bedrijfswoning en voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Gunstig gelegen aan de Provincialeweg nabij de op- en afrit van de A2/N2/A67 en op korte afstand van bedrijven als ASML, HTC en MMC.

Metrage:
Winkel-/bedrijfsruimte: ca. 124 m2
Woonoppervakte: ca. 143 m2
Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 14 m2
Externe bergruimte: ca. 6 m2
Perceel: ca. 503 m2

Indeling begane grond:
Winkel-/bedrijfsruimte: Naar wens in te richten winkel-/bedrijfsruimte met zelfstandige entree, grote raampartijen en openslaande deuren in de zijgevel. Voorzien van badkamer met inloopdouche en toegang tot woongedeelte.
Woning: Entree. Hal voorzien van een tegelvloer en trapopgang naar de eerste verdieping. Royale doorzon woonkamer met tegelvloer, vloerverwarming en openslaande tuindeuren.
Keuken met trapkast, gelegen aan de achterzijde van de woning voorzien van 4-pits gaskookplaat met afzuigschouw, combi-oven, vaatwasser, koelkast en diverse lades en kastjes.
Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de toiletruimte welke is voorzien van een hangcloset met fontein, meterkast, tuin en de winkel-/bedrijfsruimte.
Voldoende privacy biedende onderhoudsvriendelijke achtertuin met overkapping en tuinhuis/bar.

Indeling 1e verdieping
Overloop met toiletruimte en toegang tot de 4 slaapkamers.
Slaapkamer I: gelegen aan de achterzijde met toegang tot de deels betegelde badkamer met vloerverwarming, inloopdouche en wastafel.
Slaapkamer II: gelegen aan de achterzijde met laminaatvloer.
Slaapkamer III: gelegen aan de voorzijde met laminaatvloer en toegang tot de 2e verdieping middels vlizotrap.
Slaapkamer IV: gelegen aan de voorzijde met laminaatvloer.

Indeling 2e verdieping
Via vlizotrap te bereiken bergzolder.

Kenmerken:
Bouwjaar: Oorspronkelijk ca. 1926, nadien gemoderniseerd.
Gedeeltelijk isolerende beglazing. CV en warmwater via gasgestookte cv ketel (Nefit Topline ca. 2010) met radiatoren en gedeeltelijk vloerverwarming (woning).

Aanvaarding: in overleg beschikbaar, per direct mogelijk.

Huurperiode:
Huurperiode bespreekbaar.

Servicekosten:
Niet van toepassing.

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheden op eigen terrein en in de directe omgeving.

Ligging en omgeving:
Prima gelegen aan de doorgaande Provincialeweg in Veldhoven – Meerveldhoven, nabij op- en afrit A2/N2/A67. Aan de rand van bedrijventerrein De Run 5100 in Veldhoven.

Bereikbaarheid:
Prima middels openbaar vervoer (bushalte in directe nabijheid), fiets en auto.

Bestemmingsplan:
Meerveldhoven 2018. Detailhandel uitsluitend in de begane grondbouwlaag, functieaanduiding kantoor, functieaanduiding bedrijfswoning (ten hoogste één grondgebonden bedrijfswoning).

Huurvoorwaarden:
Huurbetaling: Per maand vooruit te voldoen
Huurprijsaanpassing: De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (CPI-alle huishoudens 2006=100).
Huurovereenkomst: ROZ model 2012 winkelruimte en andere bedrijfsruimte 7:290BW.

Zekerheidstelling:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van één-drie maanden huurverplichting.

Btw: Indien huurder niet aan het “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, excl. omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd. Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

PLATTEGRONDEN