Veldhoven – Provincialeweg 47

Prijs
€ 15.000,-
Status
Verhuurd
Oppervlakte perceel
0 m2

FOTO'S

Op zichtlocatie aan doorgaande weg gelegen, zeer representatieve, kantoor-/praktijkruimte van ca. 122m² op de eerste en tweede verdieping. Gunstig gelegen in statig bedrijfspand met voldoende parkeergelegenheid. In units vanaf ca. 21m² beschikbaar.

Metrage:
Vloeroppervlakte (vvo): ca. 122m²
In units vanaf ca. 21m² beschikbaar.

Indeling:
Begane grond: Hal/entree. Ontvangsthal met trapopgang naar de 1e en 2e verdieping. Deze hal is afgewerkt met een tegelvloer en stucwerk wand- en plafondafwerking.
1e Verdieping: Overloop met vide, tapijt en stucwerk wand- en plafondafwerking; toegang tot toiletruimte en pantry. Kantoorruimte: ca. 23 m² kantoorruimte welke aan de voorzijde is gesitueerd, afgewerkt met tapijt en stucwerk wandafwerking. Kantoorruimte: ca. 24 m² kantoorruimte welke aan de achterzijde is gesitueerd, afgewerkt met tapijt en stucwerk wandafwerking; pantry met close-in boiler.
2e verdieping: Overloop met tapijt en stucwerk wandafwerking en afgetimmerd plafond.
Kantoorruimte: ca. 21 m² kantoorruimte welke aan de voorzijde is gesitueerd, afgewerkt met tapijt, stucwerk wandafwerking en afgetimmerd plafond en airconditioning.
Kantoorruimte: ca. 21 m² kantoorruimte welke aan de achterzijde is gesitueerd, afgewerkt met tapijt, stucwerk wandafwerking, afgetimmerd plafond en airconditioning.

Installaties:
Cv en warmwater via radiatoren. Meterkast met voldoende groepen. Airco op 2e verdieping aanwezig. Alarminstallatie.

Constructie:
Bouwjaar: ca. 1938. Traditioneel metselwerk, houten verdiepingsvloeren, houten kozijnen met isolerende beglazing.

Aanvaarding:
Per direct mogelijk.

Servicekosten:
Voor energiekosten (gas, water en elektra), maandelijkse schoonmaak gezamenlijke ruimten en gebruik internet bedragen de kosten €25,- excl. BTW per m² per jaar.

Parkeren:
Voldoende parkeerruimte op eigen terrein beschikbaar (huurprijs per parkeerplaats: € 500,- excl. BTW per jaar).

Ligging en omgeving:
Aan doorgaande Provincialeweg in Veldhoven. Zéér gunstige zichtlocatie aan doorgaande weg nabij op- en afrit van snelwegen A2 en A67 en op korte afstand van bedrijven als ASML, Maxima Medisch Centrum, HTC, etc. Het betreft hier het meest linkergedeelte van een karakteristiek kantoor-/praktijkobject met een moderne- en representatieve uitstraling.

Bereikbaarheid:
Prima met auto en openbaar vervoer. Op korte afstand van A2, A58 en A67.

Bestemmingsplan:
Meerveldhoven 2018, gemengde doeleinden.

Voorwaarden bij huur:
Huurbetaling: Per maand vooruit te voldoen
Huurprijsaanpassing: De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (CPI-alle huishoudens 2006=100).
Huurovereenkomst: ROZ model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (2015)
Huurperiode en verlenging: Bespreekbaar.
Bij huur 1 unit/kamer bedraagt de huurprijs €300 ex btw per maand.

Zekerheidstelling: Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van twee maanden huurverplichting.

Btw: Indien huurder niet aan het “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, excl. omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd. Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Deze verhuur geschiedt collegiaal met Henri Kox Makelaardij.

PLATTEGRONDEN