Veldhoven – Locht 93

Prijs
€ 3.500,-
Status
Ingetrokken
Oppervlakte perceel
825 m2

FOTO'S

VIDEO'S

Representatieve vrijstaande kantoorvilla van ca. 416m² (vvo) met 12 parkeerplaatsen op eigen terrein. Gesitueerd op enkele autominuten afstand van de N2/A2 en A67. In de omgeving zijn onder andere de hoofdkantoren van VDL en ASML gevestigd. Ook zijn bedrijventerrein ”De Run” en het Maxima Medisch Centrum op steenworp afstand gelegen.

Metrage:
Vloeroppervlakte (vvo): ca. 416m²
Onderverdeeld in:
Kantoorruimte (vvo): ca. 195m²
Verkeersruimte (vvo): ca. 80m²
Facilitaireruimte (vvo): ca. 140m²

Indeling:
Souterrain:
Archief-, kantoor- en techniekruimte.

Begane grond:
Representatieve entree met balie en wachtruimte. Diverse kantoorruimten. Toiletgroep en apart invalidentoilet, pantry voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Eerste verdieping:
Diverse kantoorruimten, en toiletgroep.

Tweede verdieping:
Archief-, kantoor- en techniekruimte.

Installaties:
Cv en warmwater via radiatoren middels gasgestookte cv-ketel en close-up boiler. Meterkast met voldoende groepen en aardlekbeveiliging.
Daikin systeem (2011) met koeling, verwarming en ventilatie, airconditioning, systeemplafond met inbouw armaturen, kabelgoten en patchkast.
Alarminstallatie. Is aangesloten op glasvezelnetwerk.

Constructie:
Bouwjaar: ca. 1977. Traditioneel metselwerk met pannen en bitumen gedekt, geïsoleerd, betonnen vloeren, houten kozijnen met isolerende beglazing.

Energielabel:
A

Aanvaarding:
Per direct beschikbaar.

Parkeren:
12 Parkeerplaatsen en afsluitbare fietsenberging op eigen terrein.

Ligging en omgeving:
Zichtlocatie aan de rand van Veldhoven-Dorp op korte afstand van de N2/A2, A67 en Eindhoven.

Bereikbaarheid:
Prima met auto en openbaar vervoer. Op korte afstand van N2/A2, A67.

Bestemmingsplan:
De Run 2008, Herziening I, 2010. Enkelbestemming bedrijventerrein BT16, functieaanduiding Kantoor. Bestemd voor bedrijven tot milieucategorie 3 en zelfstandige kantoorruimte.

Voorwaarden bij huur:
Huurbetaling: Per maand vooruit te voldoen
Huurprijsaanpassing: De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (CPI-alle huishoudens 2006=100).
Huurovereenkomst: ROZ model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (2015)
Huurperiode en verlenging: bespreekbaar, minimale huurperiode 24 maanden.
Btw: Indien huurder niet aan het “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, excl. omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd. Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.
Zekerheidstelling: Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van twee tot drie maanden huurverplichting.