Veldhoven – Habraken 2323m

Prijs
€ 1.300,-
Status
Verhuurd
Oppervlakte perceel
0 m2

FOTO'S

In een representatief en jong bedrijfsverzamelgebouw gelegen bedrijfshal met kantoorruimte, verdeeld over twee lagen en een drietal eigen parkeerplaatsen. Gunstig gesitueerd op bedrijventerrein Habraken op korte afstand van uitvalswegen A2, A58 en A67.

Metrage:
Vloeroppervlakte (vvo): begane grond ca. 129m² en 1e verdieping ca. 104m²

Indeling:
Begane grond: Entree met ontvangsthal en trapopgang naar de verdieping. Ruime bedrijfshal met pantry, betegelde toiletruimte, heater en overhead.
1e verdieping: De kantoorruimte op de eerste verdieping is middels lichte scheidingswanden ingedeeld in meerdere ruimten.

Kenmerken:
Bouwjaar: 2012
Installaties: (Vloer)verwarming 1e verdieping en ww via gasgestookte combi ketel (Vaillant). In de hal is een gasgestookte heater aanwezig. Meterkast met voldoende groepen, krachtstroom en aardlek beveiliging. Tl-verlichting.
Constructie: Staalconstructie met geïsoleerde wanden, betonnen vloeren, bitumineuze dakbedekking, aluminium kozijnen met isolerende beglazing, brandpreventiemiddelen.
Aanvaarding: Per direct beschikbaar.
Huurperiode: Minimaal 24 maanden.

Servicekosten:
Inclusief.

Parkeren:
3 Parkeerplaatsen op het afgesloten terrein van het bedrijfsverzamelgebouw.

Ligging en omgeving:
Gunstig gesitueerd op bedrijventerrein Habraken.

Bereikbaarheid:
Prima met auto, openbaar vervoer, airport en bushalte in directe nabijheid.

Bestemmingsplan:
Habraken (2016). Bestemming: Bedrijventerrein met functieaanduiding bedrijf cat. 2 tot cat. 4.2.

Huurvoorwaarden:
Huurbetaling: Per maand vooruit te voldoen
Huurprijsaanpassing: De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (CPI-alle huishoudens 2006=100).
Huurovereenkomst: ROZ model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (2015).

Zekerheidsstelling:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van één-drie maanden huurverplichting.

Btw:
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, excl. omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd. Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

PLATTEGRONDEN