Veldhoven – Genderstraat 11-13

Prijs
€ 1.750.000,-
Status
Ingetrokken
Oppervlakte perceel
6.595 m2

FOTO'S

Vrijstaand bedrijfswoning met bedrijfshal, hal/werkplaats, kantoorruimte en een tweetal open loodsen. Gelegen op een perceel van 6.595m² op de grens van Veldhoven-Dorp en bedrijventerrein De Run.

Bedrijfswoning

Metrage:
Woonoppervlakte: ca. 235m²
Overige inpandige ruimte: 30m²
Inhoud totaal: ca. 797m³

Indeling:
Begane grond: Overdekte entree. Hal met tegelvloer, spachtelputz wanden en stucwerk plafond, garderobe en hardhouten trapopgang. Sfeervolle L-vormige woonkamer (ca. 41m²) met veel lichtinval, schouw met houtkachel, tegelvloer met vloerverwarming, spachtelputz wanden, schuifpui met toegang tot serre (ca. 23m²) welke is voorzien van vloerverwarming en drie schuifdeuren naar achtertuin. Eetkeuken (ca. 15m²) met tegelvloer (vloerverwarming) en keukenblok in hoekopstelling voorzien van combi magnetron, koelkast (2010), dubbele spoelbak, 4-pits gaskookplaat, vaatwasser en afzuigkap. Tussenportaal. Geheel betegelde toiletruimte, geheel betegeld doucheruimte. Vanuit het tussenportaal toegang tot geheel betegelde kelder en bijkeuken met cv opstelling (2016). Inpandige garage voorzien van tegelvloer, elektra en meterkast.
1e Verdieping:
Overloop met bergkast. Slaapkamers voorzien van stucwerk wanden, stucwerk plafonds en inbouwkast. Slaap-/werkkamer aan voorzijde voorzien van stucwerk wanden en plafond. Betegelde badkamer met ligbad, wastafel in meubel en designradiator. Separaat geheel betegeld toilet voorzien van wandcloset.
2e verdieping:
Middels vaste trap bereikbare ruime zolderruimte (geschikt voor realisatie meerdere slaapkamers)
Buitenzijde:
Oprit aan voorzijde met toegang tot garage. De achtertuin op het zuiden bestaat uit terras en gazon. De tuin is voorzien van tuinhuis, hondenverblijf, buitenverlichting en buitenkraan. Via de tuin is het bedrijfsgedeelte bereikbaar.

Bedrijfsruimten

Metrage:
Hal 1: ca 443m² begane grond
Kantoor + kantine: ca. 172m², opslag 1e verdieping: ca. 175m²
Hal 2: ca. 1210m²
Open loods 1: ca. 250m²
Open loods 2: ca. 1005m²

Indeling:
Hal 1 met kantoorruimte: Entree. Ontvangsthal/open kantoorruimte voorzien van tegelvloer en stucwerkplafond, meterkast (voldoende groepen) en alarminstallatie. Kantoorruimte 1 (ca. 20m²) voorzien van schuifraam/balie, tegelvloer en stucwerk plafond. Bedrijfskantine met keukenblok (vaatwasser) en toegangsdeur naar bergruimte met CV opstelling (2017). Kantoorruimte 2 (ca. 25m²) voorzien van tegelvloer en stucwerk plafond. Toiletgroep met separaat dames- en heren toilet.
Hal/werkplaats (ca. 435 m²) met betonvloer, 2x sectionaldeur, lichtstraat, kraanbaan (3.2T), verwarmingsunit en afzuiginstallatie voor rookgassen. Vanuit de ontvangsthal toegang tot ruimte magazijnruimte en separate ruimte (ca. 21m²).

Hal 2: Afsluitbare ruime hal (ca. 1210m²) voorzien van dubbele schuifdeuren (8 meter breed, 5 meter hoog), klinkerbestrating en elektra.

Open loods 1 van ca. 250m²

open loods 2 van ca. 1005m².

Toegang bedrijfs- en kantoorruimten via zelfstandige oprit met een op afstand bedienbare toegangspoort. Ruim en verhard binnenterrein.

Kenmerken:
Bouwjaar woonhuis: ca. 1991
Voorlopig energielabel B voor woonhuis.
Woonhuis voorzien van dak-, vloer- en muurisolatie alsmede isolerende beglazing.
Bedrijfshal en woning voorzien van alarminstallatie.
Mogelijk asbesthoudende materialen ter plaatse van bedrijfsgedeelte.
Aanvaarding: In overleg.

Parkeren: Ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Ligging en omgeving: Gelegen in Veldhoven-Dorp aan de rand van bedrijventerrein De Run.

Bereikbaarheid: Uitstekende bereikbaar met auto, vrachtwagen. openbaar vervoer en fiets.

Bestemmingsplan:
De Run 2008. Herziening I 2010. Enkelbestemming bedrijventerrein, specifieke bouwaanduiding bt2 en functieaanduiding bedrijfswoning.

PLATTEGRONDEN

KAART