Veldhoven – Donkerepad 14

Prijs
€ 215.000,-
Status
Verkocht
Oppervlakte perceel
919 m2

FOTO'S

Een te moderniseren bedrijfsgebouw met bedrijfsruimte, kantoor, vliering, buitenterrein, voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en een afgesloten tuin. Gunstig gesitueerd op een perceel van ruim 900m² aan de rand van bedrijventerrein De Run op korte afstand van uitvalswegen en bedrijven als ASML, MMC en HTC.

Metrage (vvo): totaal ca. 177m²
Vloeroppervlakte bedrijfsruimte, pantry, toilet ca. 167m² en kantoor ca. 10m²
Hoogte nok ca. 4,82m en hoogte zijmuren ca. 3,00m.
Perceelsgrootte: 919m²

Indeling:
Entree. Openslaande deuren naar hal. Pantry. Toiletruimte. Kantoor. Bedrijfsruimte met veel natuurlijke lichtinval, betonvloer en openslaande deuren aan zijgevel. Tuin. Met betontegels bestraat terrein met stalen bergruimte. bestraat voorterrein met 3 parkeerplaatsen. Vanuit bedrijfsruimte toegang tot vliering.

Bouwjaar: ca. 1955

Installaties:
Dit gebouw is aangesloten op elektra en gasnetwerk, echter zijn deze thans afgesloten i.v.m. leegstand. Tevens aangesloten op riolering. Een eigen wateraansluiting en evt. aansluiting op het glasvezelnetwerk dienen nog gerealiseerd te worden (komen thans via de woning aan de Locht).

Constructie:
Traditioneel metselwerk, betonvloer, bitumineuze dakbedekking, stalen kozijnen met enkele beglazing.

Parkeren:
Op eigen terrein: 3 Parkeerplaatsen op voorzijde terrein en parkeergelegenheid op afgesloten terrein.

Ligging en omgeving:
Gunstig gesitueerd op bedrijventerrein De Run op korte afstand van uitvalswegen A2, N2 en A67, centrumvoorzieningen (Kromstraat) en bedrijven als ASML, MMC en HTC.

Bereikbaarheid:
Prima met auto, fiets en openbaar vervoer.

Bestemmingsplan:
De Run 2008, herziening I 2010. Enkelbestemming: Bedrijventerrein. Dubbelbestemming: Waarde- Archeologie 2. Functieaanduiding: Bedrijven van categorie 2. Bebouwingspercentage minimaal 50 en maximaal 100%, een maximale bouwhoogte van 6m.

Diverse:
Recent bodemonderzoek aanwezig (2018) evenals een asbest inventarisatie.

Voorwaarden bij koop:
Zekerheidstelling: Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.
Overdrachtsbelasting: De koper dient 6% overdrachtbelasting te betalen over de koopsom.

PLATTEGRONDEN