Veldhoven – De Run 4238c

Prijs
€ 120,-
Status
Beschikbaar
Oppervlakte perceel
0 m2

FOTO'S

Op een opvallende en goed bereikbare locatie gelegen representatieve kantoorruimte van ruim 300m² op de 2e verdieping. Nabij de oprit A2, N2, A67. Parkeren op afgesloten buitenterrein mogelijk.

Metrage:
Vloeroppervlakte kantoorruimte (vvo): ca. 305m² (2e verdieping), onderverdeeld in ca. 254m² kantoor, ca. 35m² verkeersruimte en ca. 16m² toilet/facilitair/techniek.

Indeling:
Representatieve entree op begane grond met intercominstallatie, ontvangsthal met toegang tot lift en trappenhal.
Tweede verdieping: Overloop met lift en trappenhal. 10 kantoorruimten waarvan er een aantal samengevoegd kunnen worden. Twee toiletgroepen. Pantry met close-in boiler. Bergruimte met uitstortgootsteen.

Kenmerken:
Bouwjaar: ca. 2003.
Installaties: Intercom, topkoeling-systeem, kabelgoten met databekabeling, systeemplafonds met tl-armaturen. Verwarming kantoren middels radiatoren.

Constructie:
Volledig geïsoleerd, betonnen vloeren, kunststof kozijnen met isolerende beglazing, te verstellen lamellen zonwering aan buitenzijde (automaat), te openen ramen en afsluitbare deuren.

Aanvaarding:
Per direct beschikbaar.

Huurperiode:
Bespreekbaar, bij voorkeur een periode van 60 maanden.

Servicekosten:
Servicekosten: €20 excl. BTW per m² per jaar (voor afval, gas, water, elektra, lift en onderhoud technische installaties).

Parkeren:
Maximaal 12 parkeerplaatsen beschikbaar (huurprijs €500 excl. BTW per plaats per jaar)

Ligging en omgeving:
Gunstig gesitueerd op bedrijventerrein De Run, naast het Techniekhuys.

Bereikbaarheid:
Prima met auto en bushalte in directe nabijheid. Op korte afstand van A2,N2,A67.

Bestemmingsplan:
De Run 2008, herziening I 2010 met bestemming: Bedrijventerrein. Bestemd voor bedrijven tot categorie 3.

Huurvoorwaarden:
Huurbetaling: Per maand vooruit te voldoen
Huurprijsaanpassing: De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (CPI-alle huishoudens 2006=100).
Huurovereenkomst: ROZ model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (2015).

Zekerheidstelling:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting.

Btw:
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, excl. omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd. Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

PLATTEGRONDEN