Veldhoven – De Run 4238c

Prijs
€ 110,-
Status
Ingetrokken
Oppervlakte perceel
0 m2

FOTO'S

Op een opvallende en goed bereikbare locatie gelegen kantoorruimte van ruim 600m² op de 1e en 2e verdieping met representatieve entree op de begane grond. In units vanaf 305m² beschikbaar. Nabij de oprit A2, N2, A67. Parkeren op afgesloten buitenterrein mogelijk.

Metrage:
Vloeroppervlakte kantoorruimte (vvo): ca. 616m² (1e en 2e verdieping), te huur in units vanaf ca. 305m² (2e verdieping).

Indeling:
Representatieve entree op begane grond met intercominstallatie, ontvangsthal met toegang tot lift en trappenhal.
Eerste verdieping: Overloop met lift en trappenhal. 9 Kantoorruimten waarvan er een aantal samengevoegd zijn/kunnen worden. Twee toiletgroepen. Pantry met close-in boiler. Bergruimte.
Tweede verdieping: Overloop met lift en trappenhal. 10 kantoorruimten waarvan er een aantal samengevoegd zijn/kunnen worden. Twee toiletgroepen. Pantry met close-in boiler. Bergruimte met uitstortgootsteen.

Kenmerken:
Bouwjaar: ca. 2003.
Installaties: Intercom, topkoeling-systeem, kabelgoten met databekabeling, systeemplafonds met tl-armaturen. Verwarming kantoren middels radiatoren.

Constructie:
Volledig geïsoleerd, betonnen vloeren, kunststof kozijnen met isolerende beglazing, te verstellen lamellen zonwering aan buitenzijde (automaat), te openen ramen en afsluitbare deuren.

Aanvaarding:
In overleg beschikbaar.

Huurperiode:
Bespreekbaar, bij voorkeur een periode van 60 maanden.

Servicekosten:
Servicekosten: €30 excl. BTW per m² per jaar (voor afval, gas, water, elektra, lift en onderhoud technische installaties).

Parkeren:
Maximaal 24 parkeerplaatsen (12 per verdieping) beschikbaar op eigen terrein (huurprijs €240 excl. BTW per plaats per jaar)

Ligging en omgeving:
Gunstig gesitueerd op bedrijventerrein De Run, naast het Techniekhuys.

Bereikbaarheid:
Prima met auto en bushalte in directe nabijheid. Op korte afstand van A2,N2,A67.

Bestemmingsplan:
De Run 2008, herziening I 2010 met bestemming: Bedrijventerrein. Bestemd voor bedrijven tot categorie 3.

Huurvoorwaarden:
Huurbetaling: Per maand vooruit te voldoen
Huurprijsaanpassing: De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (CPI-alle huishoudens 2006=100).
Huurovereenkomst: ROZ model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (2015).

Zekerheidstelling:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting.

Btw:
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, excl. omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd. Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

PLATTEGRONDEN