Veldhoven – De Run 4209a

Prijs
€ 1.000,-
Status
Ingetrokken
Oppervlakte perceel
1.550 m2

FOTO'S

Op bedrijventerrein De Run gelegen multifunctionele kantoor- annex praktijkruimte van ca. 179m² met ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. In directe nabijheid van uitvalswegen en bedrijvigheid (ASML, HTC en MMC).

Metrage:
Vloeroppervlakte (vvo): ca. 179m²

Indeling:
Begane grond: Entree bereikbaar via parkeerterrein. Ontvangstruimte met airco. Gang. Kantoor- annex praktijkruimte met wastafel, toegang tot dubbele doucheruimte, airco en nooduitgang. Wachtruimte met toiletgroep inclusief doucheruimte. Kantine met keukenblok, meterkast en trapopgang. Buitenruimte ten behoeve van terras en/of fietsen met tuinhuis.
1e Verdieping: Ruime overloop met pantry en cv-ruimte. Archiefruimte. Kantoorruimte met airco. Kantoorruimte met airco en toegang tot platdak.

Installaties:
CV en warmwater via gasgestookte combi ketel met radiatoren. Eigen voorzieningen als gas, water en elektra. Aangesloten op kabelnetwerk en voorzien van alarminstallatie.

Constructie:
Bouwjaar: ca. 1987. Traditioneel metselwerk met bitumen gedekt, prima isolatievoorzieningen en diverse verplaatsbare scheidingswanden aanwezig. Voorzien van houten kozijnen met overal isolerende beglazing. De kantoren zijn tevens voorzien van systeemplafonds met TL armaturen, vloerbedekking en voldoende utp- en elektrapunten.

Aanvaarding:
In overleg aanvaardbaar.

Servicekosten:
N.v.t.

Parkeren:
Ruim voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein en openbaar terrein.

Ligging en omgeving:
Op bedrijventerrein de Run. In directe nabijheid van afrit van snelwegen A2 en A67 en op korte afstand van bedrijven als ASML, Maxima Medisch Centrum, HTC, etc.

Bereikbaarheid:
Prima met auto, fiets en openbaar vervoer. Op korte afstand van A2, A58 en A67.

Bestemmingsplan:
De Run 2008, herziening I 2010 met bestemming: Bedrijventerrein met specifieke bouwaanduiding BT4, functie aanduiding kantoor en gebiedsaanduiding milieuzone- en grondwaterbeschermingsgebied. Bestemd voor bedrijven tot milieucategorie 3.1.

Voorwaarden bij huur:
Huurbetaling: Per maand vooruit te voldoen
Huurprijsaanpassing: De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (CPI-alle huishoudens 2006=100).
Huurovereenkomst: ROZ model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (2015)
Huurperiode en verlenging: Bespreekbaar.
Btw: Indien huurder niet aan het “90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, excl. omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd. Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.
Zekerheidstelling: Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van twee maanden huurverplichting.

PLATTEGRONDEN